maanantai 1. huhtikuuta 2013

Makeat vapaat






Kevään ekat parsat, tietysti pekonin kera. NAM!

Tiramisujuustokakkua tarjosin "syntymäpäiväkakkunani". Uskoisitteko että tuo pohja on muuten tehty näkkileivästä.


Synttäriskumppa <3

Mukamas terveellisempää evästystä: rucola-pesto-mozzarella salaattia.

Pippurihalloumia salaattipedillä.


Voi apua näitä viime päiviä. Nyt ymmärrän miksi ennen pääsiäistä olisi hyvä paastota, vaikka ihan ilman mitään uskonnollista syytä.
Kuvamateriaalia ei olekaan lähes kaikista niistä herkuista mitä on tullut syötyä ja juotua, ja parempi niin. Edellä nähdyt kuvat kyllä jo vihjaavat tarpeeksi hyvin siitä millä linjoilla on menneenä viikonloppuna oltu.


Pitkänä perjantaina pistin juhlamekon päälle ja olin illan sankari kun juhlimme ystäväpiirissä syntymäpäiviäni sekä yhdistettyjä tupareita (joo muutosta on jo 6kk, mutta vieläkään kaikki kaverit eivät ole meille ehtineet kylään...). 

Sunnuntaina olin sitten sankari sukkahousuissa kun uskaltauduin tänä keväänä ekaa kertaa ulos pikkukengissä.

Parit lounaat yritin tsempata jo ainakin ajatuksen tasolla terveellisempään suuntaan ja syödä salaattia...

Toisaalta kun tässä muistelin, että mitä viime vuonna pääsiäisenä tuli tehtyä, niin hyvän ruuan merkeissä meni sekin - joskin olin Singaporessa ja aivan toisenlaisella menulla, jota voi vakoilla täältä.

Huomenna koittaakin sitten karu paluu arkeen. Jos nyt totta puhutaan, niin ihan kiva päästä arkirytmiin kaiken tämän mässäilyn ja valvomisen jälkeen ;-)


Toivottavasti teillä meni pyhät yhtä mukavasti rentoutuen!


2 kommenttia:

  1. Heitit sitten kaikki minun herkut samaan postaukseen... halloumin, parsat ja tiramisun. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hups, ihan vahinko ;-)

      Kävi kyllä mielessä että pitäisikö aloittaa tämä postaus varoitustekstillä: Älä lue tätä nälkäisenä!

      Poista

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.