sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Bambut in action!

Bambuinen höyrykeitin-setti ensimmäistä kertaa käytössä. Vihdoin.

Kattila täyteen vettä ja kiehumaan. Sitten kaikki höyrykeittimen osat kansineen päälle.

5min ja valmista tuli! Kuhafileet kypsyivät todella mehukkaiksi höyryssä.

Sitruunapippuria ripaus päälle ja eikun syömään. Lisukkeeksi valmistui yhtä nopeasti parsaa ja kevätsipulia.

Perjantaina otimme vihdoin käyttöön Singaporesta extempore-ostoksena hankkimamme bambuisen höyrykeitin-setin. Koekokkauksen "uhriksi" valikoitui pari kuhafilettä, jotka oli pakko leikata pariin osaan jotta mahtuivat keittimeen.

Valmista tuli todella nopeasti, ilman koko keittön täyttävää kalankäryä! Bambut otetaan ehdottomasti uudestaan esille mahdollisimman pian, niin näppärät olivat käyttää.


Vinkkejä höyrystämällä valmistettaviksi ruoka-annoksiksi otetaan mielellään vastaan, kiitos :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, anna äänesi kuulua ja jätä kommentti!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.